ROK CUP THAILAND 2020

Action pakket

BIRA KART, 2. NOVEMBER -4 RUND

Efter en lang pause gik Korea Cup-slutrunden i finalen.Under ideelle vejrforhold deltog 52 kørere i Bila Tour for at konkurrere med dem og afgøre, hvem der bliver seriens mester.Denne runde af konkurrencen brugte et komplet internationalt layout (1.224 meter).Selvom den thailandske regering har vedtaget restriktive foranstaltninger på forhånd, på grund af udsættelsen af ​​sæsonstarten, har denne serie af spil modtaget omfattende deltagelse og støtte!

Tekst og billeder Rok Cup Thailand CVD Sports

Åbning, gruppen af ​​Junior Rok GP med Nandhavud Bhirombhakdi (107) førende løbet, desværre trækker både han og Terry James O'Conner (121) sig på 14. omgang, men Bhirombhakdi, takket være de fremragende tidligere placeringer, vandt Rok Cuppen Thailand 2020 titel i Junior Rok GP
Final Mini Rok fik en spektakulær start, et midtløbsudbrud af Jitranuwath (99) og Vliegen (35) betød, at det stod mellem dem om at tage den endelige sejr i 2020. På sidste omgang var det Vliegen, der tog føringen og hans første sejr i et ROK-finaleløb foran Champion Jitranuwath

MINI ROK OG ROOKIE ROK

Der er i alt 25 kørere, der meldte sig ind i Mini Rok-klassen, og 14 af dem meldte sig til Rookie Rok (7-10 år), hvilket viser, at unge kørere er meget interesserede i denne sport!Chanoknan Veeratacha fører Aki Jitranuwath og Taiyo Vliegen med en snæver margin (0,074 sekunder).I Rookie Rok er Pojcharaphon Kempetch den hurtigste spiller med en samlet syvendeplads.

Efter at have vundet heatet, var det Jitranuwath, der førte løbet i begyndelsen af ​​præfinalerne og fortsatte med at kæmpe mod Veeratacha indtil sidste omgang.Jitranuwath vandt dog indledende opgør og vandt VM i 2020 i Korea.Efter disse to var der en spændende kamp mellem Rayan Caretti, Vliegen, kvindelige kørere Sirikon Klaewkrua og Nathakorn Suksri.Senere blev Carretti degraderet på grund af en bøde for frontkåben.Kemphetch var den bedste spiller til at vinde rookie-titlen for sidste gang, foran leaderboardet Jirayu Rachatamethakul, som ikke formåede at fuldføre spillet i heatet.

Finalerne startede med topspillerne i pre-finalerne og startede imponerende, og alle viste potentialet til at vinde.Jitranuwath og Vliegens midtbaneadskillelse betyder, at de opnår en endelig sejr i 2020. På sidste omgang tog Vliegen føringen i sejren og førte mesteren Jitranuwath i det sidste løb i Korea.Bag dem var kampen om tredjepladsen lige så spændende, med Caretti foran Suksri og Klaekrua for at blive nummer tre.Rookien Rachatamethakul havde en imponerende sæson, vandt, rangeret 6. samlet og vandt mesterskabet foran Kempetch og Panyakorn Amramrassamee.

JUNIOR ROK OG ROOKIES JUNIOR

Minibilkøreren Veeratacha meldte sig også ind i juniorklassen, hvilket ikke tiltrak folks opmærksomhed!Ligesom Minirok kvalifikationen tog han pole position med samme fordel (0,074)!Præstation er bemærkelsesværdig.Bag ham står Terry James O'Connor og Touch Jornsai i P2 og P3.Rookie junior holdleder Ratcharat Ananthakan bekræftede sin vilje til at vinde mesterskabet ved at offentliggøre den hurtigste omgang.

Til præ-finalerne rangerede O'Connor først efter at Heat vandt mesterskabet.Han og lederen af ​​klassementet Nandhavud Bhirombhakdi spillede side om side.Han mangler kun et par point for at vinde mesterskabet.Rækkefølgen på forreste række i konkurrencen forblev uændret, hvilket betød, at Bhirombhakdi vandt titlen som juniormesterskab.På tredjepladsen konkurrerer Jornsai stadig med den kvindelige kører Sitarvee Limnantharak om andenpladsen i serien.I en anden sejr i rookie-gruppen scorede Ananthakan også nok point til at vinde mesterskabet.Bhirombhakdis gode start bragte ham foran Kittinut Lueangarunchai i finalen, som startede fra den sidste position i finalen efter at have haft problemer med at kvalificere sig.I de fleste spil er disse to og O'Connor på tredjepladsen.

Men et par omgange før løbets afslutning steg O'Connor til andenpladsen og forsøgte at få føringen.Desværre kolliderede han med Bhirombhakdi, hvilket fik begge kørere til at trække sig fra løbet.Dette gjorde det muligt for Lueangarunchai at få sin debut, men kort efter kampens afslutning blev han diskvalificeret af tekniske årsager.Til sidst blev Norrarat Apivart (Norrarat Apivart) annonceret som vinder af sæsonens sidste ungdomsfinale foran Jon Race (vandt P2-mesterskabet i mesterskabet) og Veeratacha.

ROK CUP THAILAND 2020 VAR ET SPÆNDENDE OG UDFORDRENDE ÅR, SELVOM ALLE USIKERHEDER PÅGÅR PANDEMIKEN.DEN GÅR NU IND TIL EN VINTERPAUSE OG BLIR TILBAGE NÆSTE ÅR OG BLIR FORHÅBET I KUN TIL AT VELKOMME INTERNATIONALE KØRERE IGEN!

Ananthakan viste, at han har overgået status som "rookie" ved at vinde endnu en sejr og sin titel.Piyawat Chaiya fulgte på andenpladsen foran Frederick Wattanapong Bennett.

SENIOR ROK / MASTER / NOVICE

Supakit Jentranun tog pole positionen med 55.263 i timen.I dette kredsløbslayout er omgangstiden den hurtigste Korean Cup nogensinde.På andenpladsen er Carl Wattana Bennett og det lokale karting-es Jarute Jonvisat.I masterklassen (over 32 år) skabte Kittipol Pramoj imponerende 55.853, hvilket er den hurtigste i sin klasse.Pramoj er den eneste kører, der har scoret nok point til at vinde Masters før den nuværende runde.Nybegynderens pole position blev overtaget af Apaspong Premanond.

Jentranun fortsatte med at vinde Heat og finalerne, efterfulgt af Jonvisat og Bennett.I mesterklassen vandt Pramoje, men flere spillere viste et tempo, der matchede senior-esset.Jukka Koivistoinen er på andenpladsen.

Premanond vandt også en tidlig kamp før Supakit Abyim.

Da lyset gik ud i finalen, var Jentranun ikke i tvivl om, at nogen kunne slå ham den dag.Med en dominerende sejr vandt han også det sydkoreanske seniormesterskab i 2020.Bag ham udviklede den hårde kamp mellem Jonvisat, Bennett og Thitisorn Junsuwan sig til en andenplads, hvor de tre kørere sluttede i samme rækkefølge.Der er ingen tvivl om, at Pramoj vandt masterklassen igen før Koivistoinen og Partomporn Rachsingho.

Artikel lavet i samarbejde medVroom Karting Magasinet.


Indlægstid: 25-jan-2021